Plasma

LCN Plasma

Hoitokäsittely kasvoille Ihon pinnalle johdetaan energiaa neulamaisen hoitopään avulla. Energian lämpö muodostaa ihon kosteuden kanssa pienen höyrystymispisteen. Iho kiinteytyy välittömästi ja lämpö kulkeutuu dermikseen aktivoiden kollageenin ja elastiinin tuotannon 3 kuukaudeksi, jolloin lopullinen lopputulos on nähtävillä. Höyrystymispiste tekee iholle pienen vaalean ruven joka kestää iholla 3-14 päivää ja rupien määrä riippuu siitä mille alueelle ja kuinka paljon hoitoa on tehty. Iholle käytetään hoidon jälkeen omaa hoitovoidetta ja vältetään ihon kastelua ja meikkiä, kunnes ruvet ovat irronneet. Hoito tehdään LCN Beauty Pad 3.0 laitteella, jolla voidaan tehdä myös mikroneulausta, hiuspohjan häivytystä tai kestopigmentointia. Salamannopeita hoitotuloksia LCN Plasma- veitsetön kasvojen kohotus, tulokset näet heti ja lopputulos kestää 2-3 vuotta.

Kasvohoidot

Exuviance

Miten Exuviancen AHA - kuorinta eroaa muista kuorinnoista?

AHA-happo kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Vain kuolleet ihosolut poistetaan. Tämä auttaa kuivaa ihoa, koska hilseilevä ihokerros poistuu tehokkaammin. Lisäksi kuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Nämä hyödyt saadaan vain käyttämällä AHA-happoa. Muut kemialliset tai mekaaniset kuorinta-aineet eivät tuota samoja tuloksia.

Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen. Se menee ohi hetken kuluttua. Hoidon jälkeen iholle voi levittää Exuviancen hoitavaa pohjustusvoidetta. Muiden kuorintojen tapaan aurinkoa on vältettävä 1–2 päivän ajan hoidon jälkeen.

Environ

Tehokkaat ja korjaavat A-vitamiini hoidot. Environ tuotteet sisältävät runsaasti A, E ja C-vitamiineja, antioksidantteja ja flavonoideja. Vitamiiniseerumit imeytetään ihoon ultraäänellä ja iontoforeesilla. A-vitamiinia sisältävät seerumit valitaan hoitoihin sen mukaan, millä tasolla asiakas on kotona A-vitamiinin käytössä. Imeytyshoidot vahvistavat ja tervehdyttävät epidermistä sisältä päin ja hoitojen edetessä rypyt ja esim. aknearvet madaltuvat. Tuotteet ovat ihoa korjaavia, uudistavia ja vahvistavia. Environ- hoitoihin kuuluu myös sarja tehokkaita ja turvallisia happoja kuorintoihin. Happokuorintoja suositellaan mm. akneen, ruusufinniin sekä paksuuntuneelle ja auringonvaurioittamalle iholle. Environ sarjaa myydään ainoastaan koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta.

DR. Baumann – kasvohoidot

Bionominen ihonhoitosarja joka vastaa uusiin haasteisiin. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla, jotka sopivat täydellisesti yhteen ihon kanssa, samalla antaen upeita hoitotuloksia. Dr Baumann tuotteet ravitsevat, pehmentävät ja korjaavat ihon rakennetta tehokkaasti laadukkailla vaikutusaineilla. Aktiiviaineiden tehoa voidaan tehostaa ultraääni-imeytyksellä. Hoitotuotteet eivät sisällä hajusteita, kemiallisia säilöntäaineita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteissa käytettävien ainesosien teho ja vaikutus ihoon on tieteellisesti todistettu. Dr. Baumann-kosmetiikka on suunniteltu erityisesti vaativille ja laatutietoisille kuluttajille.

Lymfahoidot

Lymfahoitoa voidaan tehdä kasvoille, vartalolle. Hieronta on kevyttä, pumppaavaa aineenvaihduntaa vilkastuttavaa. Erikoisuutena lymfaa voidaan tehdä leikkausten jälkihoitona heti. Nopeuttaa paranemista.

Meikkaus

Onnistunut meikki rakentuu hyvin hoidetulle iholle.

Teemme sinulle meikin, joka korostaa persoonaasi ja näyttää luonnolliselta Jane Iredale mineraalimeikeillä.

Oikein tehty meikki saa kasvojesi kauneimmat piirteet esille ja peittää ihon pienet viat ja värierot. Meikillä voidaan tuoda esiin silmien säihkettä ja korostaa kasvojen parhaita puolia. Perusmeikki voi olla hillitympi ja arkisempi. Juhlameikki saa olla voimakkaampi ja kokeilla rohkeampia tyylejä. Pienillä muutoksilla saadaan paljon!

Laitehoidot

Take-Ten

Ainutlaatuinen, tehokas, tutkittu, turvallinen, patentoitu hoitomenetelmä kasvolihaksille. Take Ten hoitomenetelmän kehittäjä tri Ronald Baxendale on eräs maailman johtavista nerofysiologeista.Hän on erikoistunut tutkimaan ja kehittämään hoitomenetelmiä potilaille, joiden lihasmassa ja lihasvoima ovat jostain syystä heikentyneet, myös kasvohalvauspotilaiden hoitoon.

Hydrafacial

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntynyt ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet ja mikrobit. Puhdistavaan ja kosteuttavaan hoitoon voidaan yhdistää GlySal-happokuorinta ja DermaBuilder-anti- age-peptidiliuoksen syöttö joka silottaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa tai turvota jolloin voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Ditelle

Monipuolinen yhdistelmähoitolaite, joka sisältää erilaisia ultraääni ja sähköhoitomuotoja kasvojen ja vartalon hoitoon. Ultraäänienergia mikrohieronnan tavoin tunkeutuu kudokseen ja sen ansiosta solukalvojen läpäisevyys paranee huomattavasti, jolloin aineiden kulkeutuminen niiden läpi helpottuu ja nopeutuu. Ultraääni myös rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lievittää kipuja. Stimulaatiovirtahoidolla aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen. Stimulaatiovirta aikaansaa lihassupistuksia, jonka seurauksena lymfakierto ja aineenvaihdunta vilkastuu.

Ditelle-laitteella hoidetaan:
• Aineenvaihduntaa vilkastuttavat hoidot
• Kasvojen kohotus
• Silmien- ja huulten ympärys sekä kaulan ihon kiinteytys
• Silmäpussien hoidot
• Couperosa- ja pigmenttihoidot
• Lihaskiinteytys ja rasvanpoltto

Pigmentoinnit

Kestopigmentoiti on silmien ja huulirajojen sekä kulma-karvojen pitkäkestoista korostamista. Se helpottaa joka-aamuista meikkaamista ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikin käyttö on hankalaa. Kestopigmentointiin varataan aikaa noin kaksi tuntia, malli suunnitellaan huolellisesti asiakkaan kanssa. Jälkipigmentointi tehdään kolmen viikon kuluttua ja varataan sama aika kaksi tuntia. Kolmen viikon kuluttua tarkistetaan työ, että molemmat ovat tyytyväisiä.

Mikroneulaushoito

Mikroneulaushoito perustuu tieteellisiin faktoihin solujen uudistumisesta ja solujen välisestä viestinnästä. Mikroneulaus on ainutlaatuinen tapa uudistaa ihoa ja viedä tarpeellisia aktiiviaineita syvälle ihoon, mikroneulojen luomien kanavien kautta. Mikroneulauksen jälkeen tehoaineiden imeytystä voidaan tehostaa imeytysvirralla.

Mikroneulaus- hoito sopii naisille ja miehille. Hoitoa suositellaan:

– Ihon elvyttämiseen, ikääntyvän ihon hoitoon
– Ryppyjen ja juonteiden madaltamiseen
– Arpien hoitoon
– Pigmenttimuutosten hoitoon
– Veltostuneen ihon hoitoon
– Auringon vaurioittaman ihon hoitoon
– Isohuokoiselle iholle
– Paksulle, rasvaiselle ja toimimattomalle iholle
– Aktiiviaineiden viemiseen syvälle ihoon

Käsi- ja jalkahoidot

Käsihoito

Ihanan pehmeät kädet ja hoidetut kynnet. Hoito sisältää kuorinnan, kynsien- ja kynsinauhojen huolto, lakkaus, hieronta ja naamio.

Kynsihoito

Kynnet kuntoon hetkessä! Sisältää kynsien huollon, kynsinauhojen hoito ja lakkaus.

Jalkahoito

Jalkojen iho ja kynnet kuntoon! Hoito sisältää kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen huolto, kovettumien poisto, kynsien lakkaus ja hieronta.