ENVIRON

Tiede Environin takana

Environ-ihonhoitotuotteet on kehitetty taistelemaan ympäristön aiheuttamia, erityisesti ilmansaasteiden ja otsonikerroksen ohenemisesta johtuvien UV-säteiden ikäviä vaikutuksia vastaan. Lisäksi nykypäivän kiire, stressi ja yksipuolinen ravinto vaikuttavat ihon kuntoon.

Tulevaisuuden teknologiaa
Altistuessaan yllä mainituille tekijöille ihomme menettää päivittäin vitamiineja, mikä kiihdyttää ihon ikääntymistä. Environin perustaja, maailmankuulu plastiikkakirurgi Dr Des Fermandes, on uranuurtaja A-vitamiinin ja antioksidanttien käytössä suurina tehokkaina pitoisuuksina jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän ymmärsi, että tulevaisuuden kosmetiikan tulee sisältää tarpeeksi suuret pitoisuudet A-vitamiinia, C-vitamiinia ja muita antioksidantteja, jotta pystyisimme suojaamaan ihomme haitallisilta UV-säteiltä ja ympäristömme muilta vapailta radikaaleilta.

Environ-ihonhoito tuotteet on suunniteltu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, naisille ja miehille. Tuotteet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineita ja tuoreista, aktiivisista vitamiineitä, tuoksua käytetään vain tarvittaessa. Ne ovat hypöallergisia ja väriaineettomia. Kaikki Environ-tuotteet on testattu vain vapaaehtoisilla koehenkilöillä.

SUOMALAINEN AINUTLAATUINEN KANTASOLUTEKNOLOGIA

Suomalainen tutkijaryhmä on kehittänyt BTB13 – yhdisteen. Se pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. BtB13 on tieteellinen läpimurto, jonka avulla voidaan aktivoida passivoituneita kantasoluja. BTB13 – yhdiste aktivoi heikosti toimivia kantasoluja oroottihapon avulla. Samalla se korjaa kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriön, josta johtuvat mm. monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit. BTB13 – yhdisteen tuorekehityksestä ja siihen perustuvasta tutkimuksesta vastaa tutkija ja sairaalakemisti Simo Rasi yhdessä oululaisen tutkijaryhmän kanssa. Tutkimukset käynnistyivät jo 2000-luvun alussa ja Suomen patentti myönnettiin 2003. Hyödyllisyysmallisuoja myönnettiin 2013.

DR. Baumann – Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla

Bionominen kauneudenhoito Bionomia on luonnonlakien tiedettä. Nämä lait muodostavat DR Baumann - tuotekehittelyn ja valmistuksen perustan. Tämä merkitsee, että tuotekehittelyssä huomioidaan ihon ja elimistön aineenvaihduntaprosessit sekä ympäristönäkökulma.

Bionomisen periaatteet ovat
Tuotteiden optimaalinen siedettävyys eli valmistusaineiden valinta dermatologisista ja allergologista tietämystä hyväksi käyttäen. Huolellinen valmistusaineiden valinta jolloin aineosilla on tutkitusti ja todistetusti positiivinen vaikutus iholla. Valmistusaineiden täydellinen yhteensopivuus ihon fysiologiaan ja anatomiaan, kehittämällä vaikutus aineita jotka muistuttavat koostumukseltaan ihon luontaista rakennetta. Ympäristön kuormituksen vähentäminen välittämällä liiallisia pakkausmateriaaleja. Eläinten kunnioittaminen kieltäytymällä eläinperäisten ainesosien käytöstä ja eläinkokeista. Baumann - tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvispohjaisia luonnonöljyjä, mutta eivät mineraali- tai vuoriöljyjä. Hoitotuotteet eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita tai hajusteita.

DR.Baumann - tuotteet sopivat erittäin herkälle iholle.

Exuviance

Uuden sukupolven aha - on nimeltään PHA
Koska Exuviance on lääketieteellinen yritys, kyseessä ei ole mitkään ihme konstit, kaikki on tieteellisesti kehitetty ja todettu, turvallisia ja tehokkaita. Tuloksen takana ei piile ratkaisevassa määrin AHA - hapon vaikutus. Liian vahvalla hapolla saattaa olla negatiivinen vaikutus. Tulokset syntyvät hellävaraisten happojen yhdistelmästä, jopa herkkäihoiset henkilöt voivat käyttää tuotteita ja saada erinomaisia tuloksia. Yhtiön ovat perustaneet 1988 Dermatologian tohtori Eugene Van Scott ja Farmatologian tohtori Ruey Yu ovat arvostettuja AHA - teknologian edelläkävijöitä. Nykyään heillä on yli 120 patenttia ja vielä useampia patenttihakemuksia jotka koskevat koostumuksia ja hoitoja.

Glukonolaktoni on eräs PHA, joka on luonnossa esiintyvä ihon sokerihappo. Se sisältää monia hydroksiryhmiä, joiden ansiosta iho saa paljon kosteutta. Koska molekyyli on iso, se imeytyy hitaasti ja hellävaraisesti ihoon. Siksi kaikki voivat käyttää Exuviancea myös herkkäihoiset.

Jane Iredale – Mineraalimeikit

Tutustu luonnollisiin, kestäviin mineraalimeikkeihimme, jotka ravitsevat sekä suojaavat ihoasi ja tuovat esille oman ihosi parhaat puolet, raikkaan ja tasaisen ihon. Tuotteissamme käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, jotta voimme taata tyytyväisyyden tuotteen toimintaan, peittävyyteen, levittyvyyteen ja rakenteeseen. Meikkipohjamme tekevät kasvoille suojaavan kerroksen, antaen ihon hengittää ja toimia normaalisti. Testit ovat osoittaneet, että mitkään tuotteemme eivät tuki ihohuokosia eivätkä aiheuta epäpuhtauksia. Tuotteet antavat riittävän ja turvallisen suojakertoimen ehkäisemään auringon aiheuttamia ihovaurioita.