Kattavat palvelut ja hoidot – Uutta energiaa hellivistä kasvohoidoista

Kauneushoitola Eija tarjoaa kattavasti kauneudenhoidon palveluita ja erilaisia hoitoja. Kasvohoitojen valikoimasta löytyy jokaiseen tarpeeseen soveltuva hoito. Tarjoamme muun muassa ainoana Kemissä LCN Plasma- sekä LCN Soft Plasma -hoitoja. Käsi- ja jalkahoitomme hemmottelevat ja jaksat taas arjen kiireessä. Teemme kestopigmentointeja ja -värjäyksiä, joilla pysyt freesinä tilanteessa kuin tilanteessa. Ja hehkusi viimeistelemme tietenkin persoonaasi korostavalla meikillä. Lue lisää palveluistamme ja varaa aikasi.

Kauneushoitola Eija on myös Exuviance-ihonhoitotuotteiden virallinen jälleenmyyjä. Voit ostaa tuotteita hoitolastamme tai verkkokaupastamme.

Hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.

Dr. Baumann
Environ A-vitamiinihoidot
Exuviance-kasvohoidot
iS Clinical -hoidot
PRX-T33
Hydrafacial-hoidot
LCN Plasma -juonnehoidot

Uusintakäsittelyistä -40%

LCN Soft Plasma -hoidot

Kaikista plasmahoidoista veloitetaan lisäksi ainekustannukset n. 38 €

Ditelle - laitehoidot
Take Ten -kasvolihasten jumppaus

Kasvohoidot

LCN-käsittelyssä ihon pinnalle johdetaan energiaa neulamaisen hoitopään avulla. Energian lämpö höyrystää ihon kosteuden. Iho kiinteytyy välittömästi ja lämpö kulkeutuu dermikseen aktivoiden kollageenin ja elastiinin tuotannon 3 kuukaudeksi.Tämän jälkeen lopullinen tulos on nähtävillä. Höyrystäminen tekee iholle pienen ruven, joiden määrä ja kesto vaihtelevat hoidon toteutuksesta. Hoidon jälkeen iholle levitetään omaa LCN-hoitovoidetta. Hoito tehdään LCN Beauty Pad 3.0 laitteella, jolla voidaan tehdä myös mikroneulausta, hiuspohjan häivytystä tai kestopigmentointia. LCN on veitsetön kasvojenkohotus ja tulokset kestävät jopa kolme vuotta.

Monipuolinen yhdistelmähoitolaite, joka sisältää erilaisia ultraääni- ja sähköhoitomuotoja kasvojen ja vartalon hoitoon. Ultraäänienergia mikrohieronnan tavoin tunkeutuu kudokseen ja sen ansiosta solukalvojen läpäisevyys paranee huomattavasti, jolloin aineiden kulkeutuminen solun sisään helpottuu ja nopeutuu. Ultraääni myös rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lievittää kipuja. Stimulaatiovirtahoidolla aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen. Stimulaatiovirta aikaansaa lihassupistuksia, jonka seurauksena lymfakierto ja aineenvaihdunta vilkastuu. Ditelle-laite kohottaa kasvoja, kiinteyttää silmiä, huulia sekä kaulan ihoa, pienentää silmäpusseja ja hoitaa couperosa-ihoa.

Take Ten on ainutlaatuinen, tehokas, tutkittu, turvallinen ja patentoitu hoitomenetelmä kasvolihaksille. Take Ten -hoitomenetelmän kehittäjä tri Ronald Baxendale on eräs maailman johtavista neurofysiologeista.Hän on erikoistunut tutkimaan ja kehittämään hoitomenetelmiä potilaille, joiden lihasmassa ja lihasvoima ovat jostain syystä heikentyneet. Laitetta käytetään myös kasvohalvauspotilaiden hoitoon.

Dr. Baumann tuotteet ravitsevat, pehmentävät ja korjaavat ihon rakennetta tehokkaasti laadukkailla vaikuttavilla aineilla. Aktiiviaineiden toimintaa voidaan tehostaa ultraääni-imeytyksellä. Hoitotuotteet eivät sisällä hajusteita, kemiallisia säilöntäaineita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteissa käytettävien ainesosien teho ja vaikutus on tieteellisesti todistettu. Dr. Baumann -kosmetiikka on suunniteltu vaativille ja laatutietoisille kuluttajille.

AHA-happo kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia poistaen vain kuolleet ihosolut. Tämä auttaa kuivaa ihoa, koska hilseilevä ihokerros poistuu tehokkaammin. Lisäksi kuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen. Se menee ohi hetken kuluttua. Hoidon jälkeen iholle voi levittää Exuviancen hoitavaa pohjustusvoidetta. Muiden kuorintojen tapaan aurinkoa on vältettävä 1–2 päivän ajan hoidon jälkeen.

Environ-tuotteet sisältävät runsaasti A, E ja C-vitamiineja, antioksidantteja ja flavonoideja, jotka korjaavat ihoa tehokkaasti. Vitamiiniseerumit imeytetään ihoon ultraäänellä ja ionoforeesilla. Imeytyshoidot vahvistavat ja tervehdyttävät epidermistä sisältä päin ja hoitojen edetessä rypyt ja esim. aknearvet madaltuvat. Tuotteet ovat ihoa korjaavia, uudistavia ja vahvistavia. Environ-hoitoihin kuuluu myös sarja tehokkaita ja turvallisia happoja kuorintoihin. Happokuorintoja suositellaan mm. akneen, ruusufinniin sekä paksuuntuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle. Environ-sarjaa myydään ainoastaan koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta.

Sarjan tuotteet puhdistavat ihohuokoset syvältä ja stimuloivat mikroverenkiertoa. Vaikuttavat ainesosat ovat bioaktiivisia ja kuorivat ihon tehden siitä kuulaan ja tasaisen. Moni julkkis hoidattaa kasvojen ihon ennen punaiselle matolle astumista iS Clinicalin Fire & Ice -hoidolla. Se on erityisen tehokas ikääntyvälle iholle, eikä hoito vaadi palautumisaikaa. Kaikkiin hoitoihin voi yhdistää farmaseuttisen tason seerumit, jotka tehostavat hoitotuloksia.

Hydrafacial-laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntynyt ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet ja mikrobit. Puhdistavaan ja kosteuttavaan hoitoon voidaan yhdistää GlySal-happokuorinta ja DermaBuilder-antiage-peptidiliuoksen syöttö. Se silottaa juonteita botuliinin tavoin, mutta tekee sen kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa tai turvota ja voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen. Hydrafacial Perk -hoidoilla voit puolestaan virkistää herkkää silmänympärysihoa ja hemmotella huuliasi.

Mikroneulaushoito perustuu tieteellisiin faktoihin solujen uudistumisesta ja solujen välisestä viestinnästä. Mikroneulaus on ainutlaatuinen tapa uudistaa ihoa ja viedä tarpeellisia aktiiviaineita syvälle ihoon, mikroneulojen luomien kanavien kautta. Mikroneulauksen jälkeen tehoaineiden imeytystä voidaan tehostaa imeytysvirralla. Hoito sopii naisille ja miehille. Hoitoa suositellaan ihon elvyttämiseen, juonteiden madaltamiseen, pigmenttimuutosten hoitoon, isohuokoiselle iholle sekä veltostuneen ihon hoitoon.

PRX-T33 on ainutlaatuinen anti-age -hoitomenetelmä, joka takaa tehokkaat tulokset − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa.

Hoidossa käytettävä PRX-T33-hoitoliuos on CE-merkitty lääkinnällinen laite, joten hoito on tutkitusti turvallinen iholle.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa valolle. Nopea hoitomuoto vie vain 30 minuuttia ajastasi ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi.

Miehen iho kohtaa samat haasteet kuin naisenkin, vaikka eroaakin ominaisuuksiltaan. Miehen iho on luonnostaan paksumpi ja rasvaisempi kuin naisen iho. Auringon UV-säteet, pakkanen, stressi, parranajo ja pimeä vuodenaika rasittavat ihoa yhtä lailla. Kasvojen ihonhoito onkin suunniteltava vastaamaan näitä haasteita. Toivotamme jokaisen miehen tervetulleeksi hoitamaan kasvojensa ihoa tai vaikka jalkahoitoon. 

Myös miehen iho tarvitsee hoitoa

Muut hoidot ja palvelut

Kestopigmentoinnilla tarkoitetaan silmien ja huulien sekä kulmakarvojen pitkäkestoista korostamista. Se helpottaa joka-aamuista meikkaamista ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikin käyttö on hankalaa. Kestopigmentointiin varataan aikaa noin kaksi tuntia ja malli suunnitellaan huolellisesti asiakkaan kanssa. Jälkipigmentointi tehdään kolmen viikon kuluttua ja varataan samoin kaksi tuntia. Kolmen viikon kuluttua tarkistetaan työ, jotta molemmat ovat tyytyväisiä.

Lymfahoitoa voidaan tehdä kasvoille sekä koko vartalolle. Hieronta on kevyttä ja pumppaavaa. Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lymfan erikoisuus on sen käyttö leikkausten jälkihoidossa. Lymfahieronta nopeuttaa paranemista. 

Teemme sinulle meikin, joka korostaa persoonaasi ja näyttää luonnolliselta. Oikein tehty meikki saa kasvojesi kauneimmat piirteet esille ja peittää ihon pienet viat ja värierot. Meikillä voidaan tuoda esiin silmien säihkettä ja korostaa kasvojen parhaita puolia. Perusmeikki voi olla hillitympi ja arkisempi. Juhlameikki saa olla voimakkaampi ja kokeilla rohkeampia tyylejä. Pienillä muutoksilla saadaan paljon aikaan!

Hoidetut kädet ja jalat tuntuvat miellyttäviltä ja auttavat jaksamaan arjen aherruksessa. Kauniisti lakatut kynnet nostavat hymyn huulille ja piristävät päivääsi. Käsien ja jalkojen osuutta hyvin rullaavassa arjessa ei kannata aliarvioida ja niistä kannattaakin pitää hyvää huolta. Jalka- ja käsihoitomme sisältävät hieronnan, kuorinnan, kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen huollon sekä lakkauksen.